Toyuq üçün ədviyyat

Toyuq üçün ədviyyat

Maraqlı

Toyuq populyarlığını demək olar ki, bütün ləzzətlərə və kulinariya seçimlərinə uyğunlaşma asanlığına borcludur. İstər ədviyyatla sürtülmüş bütöv bir karkas istəsəniz, ləzzətli bir şoraba sallanan qanadlar və ya yüngül bir şam yeməyi üçün yalnız toyuq döşlərini qovurun, uyğun ədviyyat qarışıqları bu tanış ştapeli ləzzətli bir yeməyə çevirir.

Acılı bir toyuq üçün zəncəfil, çili, xardal və sarımsağa ehtiyacınız var. Spice, qərənfil ilə əlavə edilə bilər. Hazır xardal pastası sarımsaq və zeytun yağı ilə qarışdırılmış sous kimi istifadə edilə bilər. Sonra ətin özünü toyuq üçün orta dərəcədə isti-şirin bir kompleks ilə bişirmək kifayətdir. Kamis çantasındakı "Toyuq Baharatı" kimi.

Acılı şirin toyuq

Acılı-şirin bir toyuq üçün ən yaxşı şoraba, bibər və qara bibər qarışığı ilə tamamlanan bərabər hissəli bal və tomat pastasının qarışığıdır. Sarımsaq, xardal və mixəklər kompozisiyanı zənginləşdirə bilər. Görkəmli bir aroma üçün ədviyyatlar ən yaxşı təzə üyüdülmüş şəkildə istifadə olunur. Kamisdən Qril Toyuq Baharatı işləyir.

Zərif toyuq

Sakin, lakin aromatik bir dad, ətirli otların çox olduğu İtalyan tərzindəki ədviyyatlarla toyuğa veriləcəkdir. Buketindəki əsas qeyd rozmarin olmalıdır - bu bitki quş əti üçün yaradılmış kimi görünür. Rozmarin ilə klassik üçlük oregano və kəklikotudur. Qara bibər və şirin bibərə də ehtiyacınız olacaq. Qarışıq sarımsaq və bir qaşıq xardal ilə yaxşı bir şəkildə tamamlanır, hər zaman bir ətli turşuya uyğundur. Ancaq bu qatqılar dərman bitkilərinin tünd notlarını boğmamaq üçün diqqətlə istifadə olunmalıdır. Bütün maddələri ayrı-ayrılıqda almaq əvəzinə Kamis Herbs to Poultry-dən istifadə edə bilərsiniz.

Toyuq bozbaşı

Kori olaraq bildiyimiz ədviyyat qarışığı ədvalı toyuq üçün mükəmməl bir müşayiətdir. Bu cür qarışıqlar üçün həqiqətən bir çox seçim var, lakin hər biri zerdeçal və keşnişə əsaslanır. Kori toyuqa xarakterik sarı rəng və ləzzətli şirin dad verir. Onu təsvir etməyin mənası yoxdur - o, artıq hamıya tanışdır. Kamis xəttinin iki tadı var: Darçın, zəncəfil və qərənfil ilə bir çantada köri və bir dəyirmandakı Hindistan köri, üst notalarda xardal, çəmənlik toxumu və kimyon. Biri şirindir, digəri ədviyyatlıdır. Seçiminizi aparın!

Quş əti qovurmaq üçün ədviyyatlar

Ətirli bir qabığı olan xırtıldayan toyuq üçün, oregano, xardal və zəncəfil parlaq notlarının ləzzətli bazası ilə ədviyyat qarışığı yaxşı işləyir. Qara bibər, şirin bibər, sarımsaq və şüyüd ilə mövsüm.

Bibər, xardal, göyərti və ədviyyatlar - istər isti, istərsə də demək olar ki, bütün ədviyyatlar toyuq kimidir. Quru qarışıqlardan istifadə edə bilərsiniz və ya bitki yağı ilə bir az seyreltə bilərsiniz. Maksimum aroma dəyirmanlarda ədviyyatlardan istifadə etməklə əldə edilə bilər.

Рекомендуем почитать

Şokolad özü-özlüyündə yaxşıdır, amma ədviyyəli şokolad, mübahisəsiz yer üzündə ən populyar bir..

Sobanın Hərarəti C° F° Qaz İstilik 110 225 1/4 Çox..

“Blooming” (çiçəklənən) çayı digər bir adıyla “Terapiya çayı” suda çiçək..